Instagram

Friday, May 07, 2010

7 May 2010


ari ni dlm sejarah...
cmlm..pg td sbnrnya...
dia menyatakan sumthing yg UNEXPECTED..again...:p
mmg aku dh jangka dia akn ckp cm tu...
tp x sangka secepat ni...
"sudi tak awak jadi teman hidup saya..."

sedikit trgamam bila dgr dia tye cm tu...
aku jd malu...lidahku jd kelu...fikiran aku mcm berhenti brfikir sekejap...:p
pertanyaan dia tu masih jd tanda tye...

"saya akan bagi jawapan untuk soalan awak tu...
tapi bukan sekarang...bagi saya masa untuk berfikir ye...:p "


dia sendri ckp...lps apa yg aku alami...
berhati2 dlm mencari teman idup...
cuma bg aku masa...

sbnrnya..jwpn tu dh ada...
tapi aku perlukan kepastian...
supaya aku lebih mengenali dia...
dan dia lebih mengenali aku...
sabar ye encik ****p...

thanks ye encik ****p...
awk dah bina sebuah taman syurga dlm hati sy...
dipenuhi dgn bunga2 indah...
semoga taman tu akan kekal dlm hati sy... selama mana sy kekal bersama awk...

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

3 komen:

fhK said...

waaaa hebat kak ayu ayat diee...
ape lagi kak ayu.. accept laaa.
heheheheheh.

ayu... said...

hahahha...ni la special order tu ten..
kne pk dlu ten nk accept ke reject...
but..i will do da best for that...
thanks ye dik...:p

fhK said...

ooo. hehee.. wat la kira kira dulu ye
dhtu bgtau atin. hehehehhehehe..

;)

2leep.com