Instagram

Sunday, May 09, 2010

adik bongsuku~~~

this is my youngest sister...
ari ni terserlah benar kemanjaan dia...
pagi2 lg dh kejutkan ak...

"ayu...bangung r...
temang aku g koloh...
aku takut nok gi sorang..."

tu lah adik aku...ari ni dia daftar form 6 kt SS( skool ak dlu)
naseb dia x dpt smbung mana2...
upu x dpt...tp dpt politeknik...
bkn x elok...
tp klu bleh tgu la rayuan dlu...
lgpn poli tu masuk lmbt lg...
masuk la form6 dlu...
kalu rase nk g poli tu...berenti je la...

ak bkn xnk teman die...
tp ak sje je nk ajr die tu be independent...
cm ak dlu...
form1 dh g skool sndiri...nek bas sorg2...
kul 6.15 a.m dh terpacak tepi jln tu tgu bas...
bleh je...x prlu nk sshkn org...

pape pn..die still adik ak yg tersyg...kdg2 kelakar gk die ni...
igt lg thn 2004...
mase tu on d way blik dri Negei9 menuju ke ganu...
mase tu tok ak meninggal...
mase kami sume tgh sedey2...
dgn tibe2 dkt satu selekoh area muadzam kot...
tibe2 die tye...
"sekolah berbahaya...
tp mane sekolah tu???"

hahhaa......
kn biasenye kt selekoh ade sign board "SELEKOH BERBAHAYA"
kn...tp adik ak tersyg nih duk bce "SEKOLAH BERBAHAYA"
hahhaahaha...
kami sumer yg tgh sedey mase tu ketawa smpai saket2 perut...
agknye selame ni die msti pelik nape byk sgt sekolah berbahaya kt tepi jln tu...
hahahahhaa....

papepn...die la adik ku yg byk celotehnye...
suke buat lawak...
die pn jenis selamber je...
klu die rase nk tye...trus je die tye...
that's my MOK...
kak ayu doakn yg terbaek je ke mu mok...
buatlah keputusan terbaek dlm idop mu mok...
abg2 n kakak2 mu ni...
sentiasa menyokong...
u r the best adik i ever had..~~~


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com