Instagram

Thursday, December 23, 2010

Request design pada sembilan...

nampak banner kt atas nih???
huhuhu....aq nak request header ngan encik Sembilan ni...
mmg aq tgh carik header yg sesuai utk blog aq nih...
tgk la header aq skang...sgt tak canteq + buruk...kan...
huhuhu...kecian kan la sy ni encik sembilan...
perkenankan permohonan hamba nih...hehehe...

permohonan hamba tak susah pun...
hamba tak nak yang complicated...just yang simple-simple dah la...
tp canteq n nice to see... kalau boleh warna yg gelap sket dari background aq skang nih....

kenapa nak encik Sembilan design???
sbb suke tgk design2 encik Sembilan yg kreatif...
tak perlu guna byk warna... tp tetap canteq...
xde la serabut cam sesetengah design yg sedia ada...
cam yg aq wat ni la...hahaha...mmg kolot giler...:p

ok tu je syarat2 encik Sembilan...
harap-harap perminataan aq diterima baek oleh encik Sembilan...
Amin....ngeee~~~~
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

Ainismaira said...

wah lepas ni meletop la blog Ayu :D

-✿ Ayu ✿- said...

hahaha...tp tak meletop mcm ainie punye...

sembil9n said...

alamak Ayu~ sebenarnya saya dah tutup dh Request... tp xp la...sy amik utk list segmen Request kedua ye? Tpi lmbt sikit lah sy buatkan... takpekan?

Update blog sy sllu eh :D

-✿ Ayu ✿- said...

huhuhu...tq encik sembilan...
thanks sgt2... xpe la lambat sket pn...
x kesah...jnji dpt...hehehe....:p
arigato encik sembilan...ngee~~~

2leep.com