Instagram

Wednesday, February 23, 2011

Alhamdulillah...akhirnya dpt jgk...

syukran....Alhamdullillah...
dah 2,3 minggu duk risau psl x dpt lg tempat praktikal...
ari ni Puan Inayah dah call...
sekali aku dpt dua daa...
huhuhu...
satu tu kat Chendering je...
kira dekat sgt ngan umah aku...
satu lagi kat bandar...kat bangunan PERMINT...
dlm dilema gak kejap nak pilih yg mana td bile Puan tye...
tp aku decide nak g kat Ali Abas n Co tu la...
kat bangunan PERMINT tu...

yg satu lagi tu aku gantikan ngan member aku...
dia still tak dpt mana-mana lagi...

Alhamdulillah...
lps ni cuma antar surat penerimaan n penolakan je...
lps tu tgu masa je la nak start praktikal...
huhuhu...
tp kne abeskan intersesi dulu...
aiyak....!!!
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com