Instagram

Tuesday, February 15, 2011

i'm moving out...

phuhuhu... 2,3 ari tanpa apa-apa berita dari Dunia Ayu...
news about me...
aku baru je berpindah umah baru...
dari umah teres masuk kondo lak...
hahaha...
tipu jer...
aku dah pindah masuk kolej UiTM...
before ni aku duk umah sewa...
sem ni aku dpt duk dlm...
kediaman baru namanya Kolej Duyung B...

mmg selesa la duk cini...
dpt jgk berjimat sket kan...
tp yg tak bestnye... line tenet mmg L.E.M.B.A.P giler...
huhuhuhu... celcom n maxis sama jer...
huhuhu...
kejap ada...kejap xde... mmg cm chipsmore!
sabar je la...

ni pn nak update blog pn dah bape kali masuk draft...
mmg tensen la cam nih...
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com