Instagram

Tuesday, February 01, 2011

Suai Kenal Blogger baru : edisi Februari.....

kenal tak sape punye header ni???
kompem sume kenal kot....

cam biase la... memang hobi beliau buat segmen...
dah byk terlepas segmen beliau before this...
tp kali ni tak nak terlepas yg ni...
LOVE Februari damn much!!!
hehehe...
nak join gak???? dun forget click kat banner yg famous amous tu....


1TUBE...wow...mmg ni first time tau yg wujud web nih... siyes....! pendapat kecik...web ni lebey kurang cam Youtube gak kot...tp more to Islamic sket la kot...n Malaysian... dah terang2 1Malaysia kat citu kan... but best gak...like it... ;p


DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA setiap hari pasti ade blog-blog baru yg muncul...mcm cendawan tumbuh lps ujan...byk info yg kite leh dpt melalui blog je...n tak kurang jugak yg dpt side income melalui blogging je...memang tabik spring pada otai-otai yg mmg terer tuh...blogger di Malaysia pun semakin bijak dlm berblog...menggunakan kesempatan berblog ni utk berbisnes, berkenalan... n meluahakn isi hati... TERUSKAN BERBLOG UNTUK NEGARA!...tp berblog pun biarlah berpada...krn isinya akan dibaca oleh ramai orang... ;)


wow!kpd bloggers yg sudi menjengah DUN!A AYU...terima kaseh sudi singgah di sini...sama-sama kita memeriahkan dunia blog di Malaysia ni... n jangan lupe tinggalkan ur nota kaki atau tapak kaki anda ye...nt senang ayu nak jejak korang balik...THANK YOU SO....MUCH!!! ;p

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

3 komen:

zubir othman said...

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

Nadhirah-chan said...

waa comel je cara menjawab soalan . hehe suka la tengok :)

-✿ Ayu ✿- said...

hehehe...simple2 je...:p

2leep.com