Instagram

Saturday, April 30, 2011

hanging out menenangkan jiwa yg tak tenteram...

dah baca kisah pelajar yang parah tadi??? kesian dia kan??? malam ni pelajar tersebut dah cari inisiatif sendiri untuk merawat lukanya yang terpendam...ce wah...ayat kemain lagi...hehhee...

just another hang out with roomate & friends... time ni jer yang free untuk hang out... sem depan masing-masing praktikal jauh...so...kena tunggu 8 bulan lagi baru jumpa balik part8...huhuhu...

roomate








hohoho...kembali bersemangat untuk paper akan datang...apa yang  dah buat tadi lupakan jer...
insyaAllah...i've done my best... apa-apa pun yang akan jadi...itu adalah kehendakNYA...AMIN....

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com