Instagram

Saturday, June 18, 2011

"Anonymous" mula mengganggu aku!

Anonymous yang menjadi bualan hangat sekarang ni sebab dah berjaya menggodam beberapa laman web kerajaan Malaysia dalam Operasi Malaysia...  semua orang nak jadi Anonymous...

tapi yang tak bestnya... Anony ni dah mula mengganggu aku pulak... aih... memang tak seronok tahu tak???  
tahu la ko dah famous amous sekarang...tapi tak perlulah nak ganggu aku yang tak berapa nak famaous nih!!!!

hehehe...actually... Anonymous ni bukan Anonymous yg famous tuh...ni yang jenis teeetttt!!!!!
huhuhu...tak seronok sket pun ko datang ganggu aku wahai anony!!! kalau ko datang nak ganggu aku... terima kasih banyak-banyak...aku tak perlukan visitor macam ko!!! 

aku terpaksa hide kan komen dia sebab sangat-sangat memalukan... aku tak tahu la anony ni giler seks ke ape... urghhh!!!!! tolong la jangan cemari blog aku ni dengan komen-komen macam tu!!!! please... you are not allowed to be here!!!!




❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

6 komen:

Gadis Kampung said...

remove je kalo komen yang berbaur lucah nie....

wa khairul onggon said...

Tu anony lain tu hehehe.. Ingatkan betul tadi.. Suspen je..

-✿Ayu✿- said...

@Gadis Kampung
dah slmt delete komen tu...ngerii!!! huhuhu...

-✿Ayu✿- said...

@wa khairul onggon
hehehe...ni anony yg ntah pape...hehehe

♥ Frau Reen ♥ said...

ayu!rindu ayu..wt xtaw je ng org cm 2..jelir lidah kat die!

-✿Ayu✿- said...

@♥ Frau Reen ♥
huhuhu...rindu reen gak... 2,3 ari tak nmpk...g mane... ala... klu jelir lidah pn bkn dia nmpk... huhuhu

2leep.com