Instagram

Wednesday, June 29, 2011

Journal Junior Auditor # Day 3

Hari ke3 tanpa kebosanan...wahahaha...keje-keje yang aku tunggu akhirnya sampai jugak depan mata ku... hehehe...seronok kan...sebab hari ni aku dah tak merungut lagi pasal BOSAN....ngeee~~~

dah memang duk bahagian taxation...kena wat tax lah...huhuhu... pening gak...kena call client...kena rujuk LHDN... kena pulak client tu cerewet... untung juta-juta tapi tax yang cuma 10 ribu pun tak sanggup nak bayar...aihh... tahun lepas lagi mahal 13 ribu...ni pun kira dah banyak yang aku pandai-pandai potong jadi 10 ribu.. tanggungjawab kan...bayar lah... 

selain tu tak ada keje lain...banyak jugak masa aku amik nak siapkan satu tahun tax... ada lagi satu company yang tak sempat aku siapkan tadi...huhuhu... esok kena siapkan...biase la...budak baru nak belajar merangkak...lambat la sket...hehehe...

tapi ada sket masalah transport la nak g opis... pagi terpaksa pegi K.Ibai dulu...pastu tumpang teha...balik plk terpkasa suh teha hantar gi stesen bas... sorry sangat teha...terpaksa susahkan teha dulu...sementara ayu dapatkan lesen...lambatnya...huhuhu...^^,


keje pertama...

MOGA HARI ESOK LEBIH BAIK DARI HARI INI...AMIN...



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com