Instagram

Friday, June 17, 2011

wajah baru Sis Intan! Like !!!

jom berkenalan dgn Sis Intan nih...

canteq & comel kan header di atas??? sapa pemilik dia??? boleh go through her blog... hehehe...actually... header di atas adalah milik SIS INTAN NURUL FATEHA... blog yang takkan missed aku review tiap kali aku bukak blog aku... hehe...suka baca citer-citer dia...hehehe...
* ni bukan entry nak bodek sis Intan eh... ni entry just that i amaze with her...

blog sis Intan dah berubah wajah skang nih... wow! sgt canteq dan aku suka... dia dan ramai lagi blogger kat luar sana ada bakat dalam HTML dan tahu macam mana nak guna! that's cool man! ... aku tahu sikit-sikit jer...sebab aku ada belajar...tapi aku tak tahu macam mana nak apply... tengok-tengok tutorial blogger lain je lah...huhuhu...selalu aku pergi blog sis Intan nih tengok tutorial dia lah... keep it up sis! moga bahagia selalu bersama SUPER K!

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

intanurulfateha said...

baru pasan entry ni. tenks ayu <3

-✿Ayu✿- said...

@intanurulfateha
hehehe...ur welcome sis...

2leep.com