Instagram

Sunday, July 17, 2011

Journal Junior Auditor day # ???

Assalamualaikum...w.b.t... 
huhuhu...lama tak update blog nih...
lame meninggalkan... aku masih lagi menjalani rutin harian sebagai junior auditor... tapi aku rase perlu tukar auditor tu kepada Tax Agent sbb sa,pai sekarang aku still lagi buat tax... huhuhu... 
tapi tak pelah...naseb badan... tu yang tak suka...tu yang dapat... 

sampai hari ni...aku tak tahu lah berapa hari dah aku jadi trainee kat MaaCo tu...sebab buku log dah tak berupdate...hehehe... keje tak banyak...tapi leceh...  hari ni buat satu company je...tapi untuk 4 tahun...dari 2005 sampai 2008! nape la dorang ni suka sangat tangguh-tangguh...huhuhu... trainee mcm aku ni la yang jadi mangsa! huh...!

tapi tak pe...aku still sabar...hehehe...trainee tak boleh nak marah-marah... trainee kena sentiasa maniskan muka ye... nanti boss akan cakap 
" bagus awak ni buat keje...tak merungut...nanti boleh apply keje kat sini...confirm sy hire awak..." 
ooohhhh.... alngkah indahnya kalau esok bos aku akan cakap macam tu kat aku... aihhh.....

semoga aku akan sentiasa tabah menjalani 5 bulan dan 1 minggu akan datang ni...Amin....

"semoga hari esok lebih baik dari hari ini...Amin..."

kusyuk kan aku buat keje...ngeee~~~ bos tgh tgk tu...



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

intanurulfateha said...

ni mesti bos yang snap gambar neh :p

-✿Ayu✿- said...

@intanurulfateha
hehehe...baik kan bos kite...hihihi...

2leep.com