Instagram

Sunday, August 28, 2011

Doodle request l Tieha Nur Fatiha

entry versi doodle lagi...!!!! direquest oleh teman seperjuangan time school dulu kat SS...
SS is stand for Senyum Sokmo but not Syok Sendiri ok! hehehe...Tieha know what does that mean...
kenangan terindah as Sulaimanians for 6 years...Tieha!!! Ayu rindu time tu!!!!!

my beloved friend ni request nak doodle yang pakai shawl wearing skirt sitting on the rocks while waiting for her prince charming... hehehe... sape tu Tieha...~~~
dan hasilnya....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


but unfortunately... there was no shawl... sory sgt ye tieha... ayu tak pandai nak lukis shawl... tangan tak kreatip...! huhuhu...
harap tieha suka yang ni yep!
kalau ada nak ubah... nanti bagitahu eh...

There was a girl sitting on the rocks while waiting for her prince charming to bring her to their endless love castle....



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

10 komen:

Cik Domo said...

oh..comel2 XD

i loike XD

-✿Ayu✿- said...

@Cik Domo
huhuhu... x tau cm mane nk lukis dia duduk... jadi la mcm ni...mcm pelik kan...hehehe

Lea IsNaw! said...

comel!

nak jugak!

:)

Weeda said...

wewiiitttt~~

ayu ngat budok baju pink tgh duduk tu...ekekeke...

-✿Ayu✿- said...

@Lea IsNaw!
hehehe...sbr2...in process...

-✿Ayu✿- said...

@Weeda
hahaha...mesti doh...tgk r sape tuan ye...

Awatif Azizi said...

comey...
nak jugak..huhu...(wat muka x malu kat cnie..hehe)

-✿Ayu✿- said...

@Awatif Azizi
huhuhu...sabar2 yep...

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

oh! sy memang ayu mcm ayu! ngehngehngeh~ :) love it!!!!!!!!

2leep.com