Instagram

Monday, August 08, 2011

Journal Junior Auditor month #2

Alhamdulillah... dah masuk bulan kedua aku jadi trainee kat MaaCo nih...
keje audit yang dapat ari tu pun dah siap submit...
cuma tunggu nak kena final je...
skang ni tak de buat ape pun skang ni...
duk goyang kaki jer... sebab memang tengah tak de keje...
huhuhu...

cerita cuti untuk raya yang akan datang ni memang tak berapa nak best...
big boss dah umumkan office akan bukak till 29 Ogos 2011...
that's means aku akan bekerja till 29 Ramadhan... 
esok dah nak raya...kitorg still duk dalam office menghadap keje..
aih...tak seronok la jugak kan...:(

tapi yang seronoknya... cuti lepas raya ni sampai 10 Sept...
2 minggu...~SERONAK!!!!

tiket ke MELAKA dah selamat dibeli semalam...
tapi 1 sept... sepatutnya nak gi sane 31 Ogos...
BAKAL KAKAK IPAR engage 1 sept tu...
huhuhu... tak sempat la nak attend majlis tu...
tak pe la... e-day jer... nt wedding confirm kena duk sana 2,3 hari...~~~ hehehe:p

rindu yang amat kat...
*
*
*
*
*
*
*
*
*

teha sengal...

buah hatiku...
*
*
*
*
*
*
*
*
dan jugak....
Pemandu F10 nih..hehehe <3

tinggal lagi 4 bulan lebih untuk menghabiskan praktikal training nih...
lambatnya~~~~:(

SEMOGA HARI ESOK LEBIH BAIK DARI HARI INI....AMIN...





❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

Miss Nadya said...

belajar baik..ngee..;)
gud luck..:)

new entry :: Day 04 - A picture of yourself and a family member

2leep.com