Instagram

Friday, September 16, 2011

Doodle request l Nurul Azren

Doodle request lagi!!!!! request yang agak panjang dari Nurul Azren...
tapi aku suka macam ni... bagi detail untuk request yang macam mana...
dan senang untuk aku buat mengikut detail yang dia bagi...
hehehe...

Cik Azren nak doodle + Header untuk blog kedua dia....
dan bertemakan warna pink + hitam...
dan ini hasil yang aku dapat...
tak tahu la nak komen macam mana...
harap Cik Azren suka ye...
simple je... huhuhu...



dan ini header nye...



harap Cik reenn suka yep!

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

5 komen:

Syahirah Suhaili said...

wiiieee...comel nye doodle :D

-✿Ayu✿- said...

@Syahirah Suhaili
ermm...biase2 je...simple..:p

Along^Nurul said...

sy nk jgk moleh x kak ayu ?? nk yg girl muslimah n boy.. dua pkai spek mata OLD SCHOOL..girl pkai bju kurung n shawl..boy pkai bju melyu beserta smpin :) thanks ek

"Aku"....Nurul Azren said...

alhamdulillah...
time kasih ayu...
sgt hargai.
cik reen sudaa ambik... comel~
hihihii.
maceh~

MiNaH nGokNgEk said...

cik ayu....cmne nak wat request doodle ni???

2leep.com