Instagram

Sunday, October 16, 2011

Edit blog boboy lagi susah dari edit blog gugurl!



selama ni kita fikir perempuan sangat cerewet kan...
semua mesti nak nampak cantik...kemas... sweet...gitu...
tapi realitinya... lelaki lagi cerewet tau!

errr...sebenarnya...entry ni tak de kena mengena pun dengan CEREWET! hehehehe...
aku cuma nak bagitahu yang aku baru je sudah edit blog seorang LELAKI...ngee~~~
selama ni duk edit blog gugurl je...
senang nak reka itu ini...
idea selalu je mai dekat...
tapi bila nak edit blog boboy nih...
4 hari 4 malam pun belum tentu dapat idea! ***tipu la tu kan...:p
tapi memang lambat betul idea tu nak mai dekat aku!

tapi akhirnya siap la jugak kan...
hehehe... blog sapa? hehehe...malu la nak citer... 
baik pegi usha sendiri eh...
hehehehe...




errr...harap maaf... blog ni dah SETAHUN tak diupdate!
tuan punya blog nih siap request sekali dengan daily update!
hahaha...adoii... everything for you la Encik MOK!
***naseb baek dapat awek baik cam aku...ngeh2...

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com