Instagram

Saturday, October 29, 2011

header tak seberapa lagi utk kamoo...:p-part 2


sorry sangat kalau ayu lambat siapkan header korang eh...
dekat rumah ni biasa la... banyak betul keje nak buat~~~* tipu...membuta je... hehehehe:p

tapi ada 2,3 blog yang bagi gambar...
tapi dorang disable right click...
so... ayu tak dapat nak amik gambar tu...
huhuhu... 
kalau nak cepat...sila bagi URL gambar kat aayu cepat-cepat...!!!
*** garang tak??? hehehe...
ini adalah hasil yang tak seberapa yang dah siap...
dah amik jangan lupa drop komen eh...
tq!!!

http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/eza.png
http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/joele.png

http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/coret2.png

http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/murai.png
http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/aisyah.png


http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/pinkfairy.png
*
*
*
itu saja untuk hari ni...
yang lain harap bersabar yep!
akan menyusul esok...InsyaAllah...:)

cari nak amik
right click---> save image as
atau gunakan URL yang ayu dah bagi tu...

maaf kalau hasilnya tak memenuhi citarasa...
huhuhhu...i've done my best....:)

p/s : ada satu blog yang dah remove blog dia... tak tahu la nape...
tak sempat nak bagi header dia...huhuhu...
letak jugak la..mana tau kot-kot dia aktif balik dah dapat header nih...

http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/tautan.png
 
milik FIQAH

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

12 komen:

::CIK LYNN:: said...

cantik!! c.lynn tunggu2 nak tengok header yg ayu wat...

sori sangat2...tlupa c.lynn disable right clik...dah buang dah...=)

ayu bkak http://lynnlinda.blogspot.com/2011/10/header-free-untuk-kamoo-by-dunia-ayu.html

tq

Are_Rull said...

santek2 je sumer header y ayu buat...comey2 belaka..x sbr sy nk tgok header sy plak..

Eza Boom Boom :) said...

terbaiiikkk :), Eza suka sangat!! Alhamdulillah......:D

ecah wink wink ^^ said...

huhu !! yeay !! suka sama header baru saya !! tenggsssss bangettt ayuuu . trimass3 !! ouh man . over excited la pulak . hikhik . neh yg syg lebih maaaa sama kamuuu . muahhxx sket ! again tengssss <3

Nani said...

comel larh sumernya!

About Mr.s Anita said...

Kak Ayu , Blog saya dah boleh right click dah . So , kak Ayu boleh lah ambikk gambar tuh tuk buat header . Sorry tau menyusahkan .

About Mr.s Anita said...

Ni link yer

http://ilysm-harris.blogspot.com/2011/10/header-free-untuk-kamoo-by-dunia-ayu.html

♥mRs AmEiYdA♥ said...

ayu,cik eiyda suda off disable right click..
so,ayu ley la copy gambar cik eiyda.. :)

faridah nazurah said...

thanks ye :) comel sangat2 header tu..

fiqah said...

terima kasih banyak2..saya sgt teruja, gembira..sgt cantik..suka sgt...terima kasih byk2..jika sudi..boleh tinggalkan email di blog sya x???

p/s: maaf, semalam blog ada masalah..nyaris hilang..:(

http://nafiqah823.blogspot.com/2011/10/terima-kasih-atas-anugerah-ini-2.html#more

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

ayu thanks ,but mmg kabur eh header syasya ?btw lawa :)

Zuraida Rahim said...

TQ Ayu...
Suka sangat ngan hasil tgn Ayu..

2leep.com