Instagram

Thursday, October 13, 2011

Journal Junior Auditor month #4



Alhamdulillah...sedar tak sedar dah masuk bulan ke-4 aku jadi trainee dekat Mohd.Ali Abas & Co. ...
dan hari ni baru je finale audit Koperasi KoKhidmat yang aku duk tunggang langgang buat selama lebih kurang sebulan lebih!
grrrrr...lama giler!
walaupun memang susah nak siapkan..dah lah rumit sikit dari company biasa...
tapi lega la... akhirnya siap jugak...
thanks to kak Ani yang banyak tolong aku...huhuhu...

dua minggu lepas Miss Suraya dah datang observe kitorang...
so... dah lega la bab berdebar tunggu lecturer datang...
meja dah kembali bersih suci murni tanpa sekeping kertas...
moga-moga dapat berehat for next 2,3 days...
***malas buat keje...:p

sedang menghitung hari sehingga 26 Dec 2011...
can't wait to finish off this training...!!!!!

kalau lah jam dekat greenwhich tu boleh aku putar...
aku nak esok adalah 26 Dec 2011...huhuhu...

agak-agak apa pulak la keje lepas ni...
tax dah banyak kali sangat...
audit pulak baru 2 buat...satu company...satu koperasi...
dua-dua active...nak pengsan aku buat!
bila nak bagi aku rasa akaun pulak neh...
secretarial ke...ngeee~~~
*berangan ~~~

seronaknya bersenang-senang macam nih...
hehehe....

 kalau lah aku boleh angkut ieycha pegi opis... hahaha...

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

fiQ'Ra said...

hehe, awat ieycha tu momel sgt? hik3.. geyammm

-✿Ayu✿- said...

@fiQ'Ra
mcm mak cik die kan...hehehe

2leep.com