Instagram

Thursday, October 20, 2011

perjalanan jauh ESOK!


minggu ni tak banyak keje sangat. hari ahad dapat task kena buat Solicitor's Account.
naseb la simple je...dah nak siap tapi still kena tunggu bank confirmation...
kalau cepat hantar...cepat la siap.. tak sabar nak tengok meja ni kosong kembali...hehehe

hari esok akan berjalan jauh ke JOHOR... MELAKA... N.SEMBILAN...
waaa...macam cuti-cuti Malaysia pulak tengah-tengah musim hujan nih!
untuk pengetahuan... musim tengkujuh dah mula menjengah dekat pantai timur...! huhuhu...
kebanyakan masa weekend dekat rumah je la jawabnya...
nak pegi berjalan bukan saja-saja...
mula-mula pegi Johor dulu...
hari Sabtu adik lelaki tersayang convo..
bertempat di UTM Skudai...
but! bonda tak dapat pergi sebab ayah sedara akan berangkat ke MEKAH 
pada tarikh yang sama...so... i will be there for him...
gantikan bonda....
kebetulan yang tak dirancang... 

then, pegi melawat adik bongsu pulak dekat UTHM...
lepas tu baru lah nak berjalan ke rumah kakak dan abang tersayang kat 
Melaka dan N.Sembilan...

tapi aku pulak yang ada masalah ni...
tengah berkira-kira nak mintak cuti macam mana ni...
kalau mintak memang boleh jer...
tapi segan tauk!!!!
bulan ni aku dah cuti 2 hari...
kalau cuti lagi 2 hari ...jadi 4 hari!
supervisor memang tak kisah...tapi attendance aku tak lawa la sat gi...huhuhuh
semoga dapat cuti untuk kali ni...lepas ni no more cuti till 26th Dec 2011!
insyaAllah....:)



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com