Instagram

Wednesday, February 22, 2012

Another edited blog! #designed!

Ayu dah siapkan 2 lagi blog...
biasa-biasa je... dan ayu perasan...

GIRL=PINK
PINK=GIRL

hahaha...memang tak bleh nak dipisahkan kan...
hehehehe...




Jemput singgah blog dorang eh...:p

P/s: sesapa yang rasa nak ayu edit blog dorg tu boleh je... just PM ayu dekat FB...
ayu amik sikit-sikit je dulu... ayu malas nak buat entry...
sebab belum officially dapat permission dari BIG BOSS...huhuhu...
InsyaAllah...ayu try buat sikit-sikit...


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

8 komen:

cheQnOnO said...

wah..best nye. ayu buatkan untuk akak juga.. hari tu ayu dh tlg buatkan header, akak masih guna sampai sekarang taw :) tlg..tlg..

charmyiex said...

ehehe..siap dah..tenkiu ayu!

-✿Ayu✿- said...

@charmyiex
hehehe...welkam kak...

-✿Ayu✿- said...

@cheQnOnOh
ehehe...nt contact ayu eh...

::CIK LYNN:: said...

cantik2!! =) tp plg ska blog yg ke-2 tu...

-✿Ayu✿- said...

@::CIK LYNN::
hehehe...tq....:)

~ ADANDO ~ said...

Salam persahabatan di alam cyber...

I follow, U follow....

from: adando

::tHe sHaDoW:: said...

thanks kak ayu.comel suke.thank you :D

2leep.com