Instagram

Friday, February 17, 2012

Final Year Project!

Encik Mok ada presentation untuk FYP esok...h
huhuhu... Encik Mok pulak dapat no.2...
lebih kurang dalam kul 10.45 a.m giliran Encik Mok...
mesti berdebar kan sayang... hehehe...

tadi sempat tolong encik Mok dengan slide untuk present esok...
slide tak ada lah banyak sangat sebab present ni cuma untuk present tajuk FYP je...
sama ada diterima atau tak...
tapi penting jugak sebab kalau kena reject???
kena cari tajuk lain pulak...
menangis la Mok Mok ayu nak cari tajuk lain...
hihihihi...


Good Luck sayang!
wish you all the best!
I know you can do it!
Encik Mok akan sangat busy sepanjang tahun ni...
there will no time left for me...
huhuhuh...:(

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

3 komen:

Fatin Farhana Binti Ramli said...

good luck kat encik mok awak ..

Puan Besar Shag Yahaya said...

All the best, your Encik Mok ;)

2leep.com