Instagram

Wednesday, February 15, 2012

PURPLElicious by Dunia Ayu!


Assalamualaikum... my beutiful and handsome readers!
nampak perubahan dekat sini kan???
Dunia Ayu berubah lagi dengan warna yang lebih striking tu.. tak sangat la kot...
cuma warna yang lebih sekata... tak ada campur dengan warna lain banyak sangat... hihihih....

lepas settlekan sume tempahan belog dari customer...
ayu oun mula create design untuk DUnia Ayu lak...
oppss... sila abaikan 2 orang model kemetot kat atas tu yep...! hehehe..

taj banyak pun yang bertukar..
still macam dulu jugak cuma color je yang berubah 100% kot...
tak ada PINK pun kan... heheheheh...
it's all about PURPLELICIOUS!!!! 

 do enjoy my brand new world!

*** InsyaAllaha
Ayu akan buka tempahan untuk full template design dalam masa terdekat ni kot...
tapi bukan esok atau lusa... ayu masih busy dengan segala kerja-kerja audit yang 
MEMENINGKAN tuh!



Sleeepy!
time to sleep and have a nice dream!

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

6 komen:

Yana Houry said...

waaa cantiknye wajah baru blog ayu..suke sgt!!!sbb dah xde pink..i love purple...:)

-✿Ayu✿- said...

@Yana Houry
hihihi...terpengaruh ngan akak la ni...

Baiduri said...

wah...rumah baru ek? cantik purple =)

-✿Ayu✿- said...

@Baiduri
HEHEHE...tq... simple je...

miss inna said...

warna purple nie nmpk soft jer..lembut..mcm lavender..hehe!

-✿Ayu✿- said...

@miss inna
mcm citer dingin lavender tu kn... heheh

2leep.com