Instagram

Monday, May 21, 2012

Blog designed ###- last pieces of me... (^_^)

Dalam waktu sibuk dengan macam-macam aktiviti...
Alhamdulillah... sempat la jugak siapkan beberapa blog...
walaupun mengambil masa hampir sebulan...hihihi...










ini je la yang ayu mampu siapkan...huhuhuhu...
and this is the last pieces from me...:( 

ayu decide untuk berhenti untuk amik tempahan...
kenapa????

sebab... ayu tak mampu nak bahagikan masa dengan betul...
bila ayu dah mula mengadap design sume...
ayu tak sedar yang ayu dah abaikan assigment sume...
and vice versa...
so...memandangkan cuma tinggal lebih kurang sebulan je lagi 
nak habiskan final sem ni... final exam dah dekat...
 so better ayu focus dekat study dulu...
nanti kalau agak-agak dah pokai  tu... baru lah ayu bukak balik kot...
insyaAllah....

ayu merajuk ngan customer ke????
errrr.... lumrah la kan...
kita manusia... tak mampu nak puaskan hati sume orang...
ayu mohon ampun kalau ada yang tak berpuas hati dengan hasil kerja ayu...(^_^)...

~~~ limited betul masa nak update blog skang...huhuhu....


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

7 komen:

::CIK LYNN:: said...

xpa...fokus study dlu...tu lagi pnting...=)

lynn puas ati je ngan hsil keja ayu...ska3...rmai puji cntik...hehe

izan mama mia said...

cantik ayu design...betul tu ayu..dah habis exam nnt on la semula...akak pon suka tgk hasil kerja ayu,,,cantik sangat...tambh-tmbah tang header tuu

-✿Ayu✿- said...

@::CIK LYNN::
hehehehe...time kaseh lynn...:)

-✿Ayu✿- said...

@izan mama mia
insyaAllah...nt lps exam..agk2 dh bosan duk saje2 tu...ayu on la blik...hehehehe:p

khairul onggon said...

Memang kreatif :)

Are_Rull said...

jgn merajuk naaa..
hsil tgn ayu sgt kreatif dn cntik2 k..
see, arul still gne header y cik ayu buatkan dlu2.
fkus stdy dlu..nti on smla k..
huhuhu bru nk wat tempahan..
ngeeee~

fazzlim said...

cantik sangat kak...

2leep.com