Instagram

Monday, May 28, 2012

orang lain yg kawen... ayu yg pening???

cuti sekolahdah start nih... maknanya musim orang kawen la kan... hehehehe...
tapi orang lain yang kawen... ayu yang pening ni apa kes kan???

hihihihi...
actually semalam pergi JJ Ayer Keroh nak cari hadiah kawen untuk 
sahabat-sahabat tersayang yang dah nak tinggalkan zaman bujang...
tapi sumpah pening...
tak tahu nak beli apa...
kena fikir kos... 
nak bawak balik nanti...
huhuhuhu,...
dah la ada 4 jemputan untuk 2hb Jun ni...
tapi ayu let go 2 jemputan...
terpaksa... sebab jauh sangat nak pergi...
dapat oergi 2 jemputan je...
BFF kan... mesti la kena pergi...
lagipun dekat je...boleh drive sendiri...
InsyaAllah...akan sampai la kengkawan...:)

#1 first yg ayu terpk adalah cadar yang sekali set ngan comforter tuh...
tapi bila pk kan nk beli kat sini...
kena pk jugak nanti nak bawak blik cam mane kan...huhuhu...
lagi pun tak affordable la untuk ayu...
bukan ayu dah keja pun kan... hihihi...:)

#2 Set pinggan mangkuk...
yang ni memang femes time kenduri orang kawen nih...
boleh sold out pinggan mangkuk dekat market....hahahha
tapi oleh sebab kaca... ayu cancel kan... hihihii...

#3 fram gambar...
yang ni ayu leh pertimbangkan...
sebab senang nak bawak... affordable...
dan CANTIK!!!.hehehehe

#4 Set pisau atau sudu...
semalam terpk nak cari set ni...
tapi cari-cari tak jumpa yang berkenan...
dah ada yang berkenan...
MAHAL la polaksss!!!
naseb la kawan-kawan yang kawen dulu sebelum ayu keje...
hihihi...

#5 barang-barang lektrik...
yang ni pun favorite gak nak li...
tp bila ingat balik hadiah kawen kak ja dlu tu...
baru pakai sekali dah rosak... CANCEL!

huhuhu...pening kan... 
Encik Mok pun dah naik saket kaki temankan ayu...
lastly ayu end up dengan 2 barang ni...



nak tau apa?????
hihihihi...RAHSIA.... janji AFFORDABLE untuk seorang student...:)
ikhlas untuk sahabat-sahabat...:)


lepas penat berjalan... encik Mok belanja Kenny Rogers !!!

Encik Mok makan ayam je,... yang lain ayu yang abeskan!!!

Elok Encik Mok turun berat badan 8 kg... ayu polak yang naik 8 kg...uwaaa!!!!

Semangat betol Encik Mok makan ayam black pepper tuh...


kami...:)

 

Tq Encik MOK!!!! <3

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

1 komen:

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com
http://thesoaplicious.blogspot.com

2leep.com