Instagram

Wednesday, July 18, 2012

Alhamdulillah...:)

Assalamualaikum sume!!!! excited pulak rasa akhirnya dapat update entry!
setelah selama beberapa bulan blog ni bersawang...!!!!

first of all ayu nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada yang sudi follow ayu walaupun dah berkurun ayu tak update entry kat blog nih! hihihih...
ayu lama menyepi sebab ni last sem ayu...so... i need to FOCUS!

Alhamdulillah...15 july 2012 adalah last paper ayu...
so skang ni... ayu unofficially graduated! tapi ayu sill nervous lagi tunggu result nih!
dengar citer 3 august dah dapat result! giler cepat kan????
mau tak bergoyang pale lutut nih!
tapi buat masa ni ayu tak nak pk sangat pasal result tu...
lagi duk pk...satu keje pun tak JALAN!

skang ni ayu still lagi dekat DUNGUN dihatiku... hik!
sebab ayu join program WISE... nak translate memang ayu tak sure sangat
tapi its all about entrepreneurship program under Kementerian Pengajian Tinggi...
lama kot program ni... 3 minggu ayu akan bersama dengan family angkat...
huhuu...tak tahu lah macam mana ayu nak tempuh selama 3 minggu ni...
tapi tak apa... kita cari pengalaman kan...:)

exam dah habes... so ayu akan mula berbisnes!
nak buat tambang pegi BANDUNG buk! hihihi...
nanti ayu akan update pasal tempahan & etc:)


buat tatapan mereka yang merindui ayu...perhaps!




❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

Fatin Farhana Binti Ramli said...

buat tempahan ape ??

-✿Ayu✿- said...

@Fatin Farhana Binti Ramli
tempahan template, edit blog, header... etc...etc...:p

2leep.com