Instagram

Friday, August 17, 2012

saat-saat meninggalkan kehidupan sbg STUDENT!

Alhamdulillah~~~
dalam ayu tak sedar... ayu dah pun menamatkan pengajian ayu dekat UiTM Dungun...
Diploma Perakaunan '07-'09
Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Perakaunan '10-'12
3 Ogos hari tu ayu dah unofficially graduated sebab dah dapat result exam!
selagi lom dapat selagi tu still student lagi kan??? ngeee~~~

kenangan selama 5 tahun setengah dekat UiTM Dungun memang mengusik hati...
pensyarah yang sempoi... kawan-kawan yang macam-macam ragam...
suasana pantai Dungun yang menenangka...
kehidupan student  yang sangat ayu rindui!

entah bila lah ayu akan kembali ke sana lagi...
konvo bulan November ni...
nak amik gambar bebanyak... 
nanti leh tunjuk kat anak cucu...heheheh~~~


LOVE U GUYS!!!!!

can you find me???:p





❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

SyamimiNazifa said...

comel je dekat tengah tengah :D

shafiqabdshukor said...

tahniah...
selamat datang ke alam pekerjaan..

2leep.com