Instagram

Friday, November 23, 2012

Super stress sebenarnyeeeee~~~

fuhh... fuhh... dah berhabuk tambah dengan sawang rupanya blog ni...
lama betol tak update kan... super busy dengan anak-anak.. ahaks!
ayu tengah super stress sebenarnya...huhuhuh...
bukan dengan anak-anak tapi dengan diri sendiri...
 
ni dah bulan November... nak masuk 5 bulan dah...
tapi ayu still duk melangut je... belom dapat keje lagi...
huhuhuh...
 
ayu dah sampai tahap bosan + stress...
bosan bila jumpa jumpa orang yang kenal then tanya

" ayu dah dapat keje?"
"ayu keje kt mana?"
"ayu menganggur lagi ke?"
"ayu bila nak keje?"
"ayu nak kawen dulu ke?"
"ayu bla...bla....bla...."


sumpah fed up bila orang duk tanya soklan-soklan yang semakin sentitip tuh!
perkataan KERJA macam jadi perkataan sentitip pulak semenjak menganggur nih!
terus terang... sapa tak nak keje...
hati ayu ni melonjak-lonjak nak sangat keje cepat...
nak pegang duit hasil titik peluh sendiri...
tapi bukan rezeki ayu lagi... ayu pun belom konvo lagi...
 
Allah dah tentukan takdir dan rezeki setiap hambaNya...
 dan ayu masih menanti rezeki yang tertulis untuk ayu...
cuma belom masanya lagi...
doa-doakan semoga ayu cepat dapat keje...
nanti boleh belanje korang kan! :p

 so... tolong lah...stop tanya soklan yang berkaitan dengan KERJA!
i've put so much effort for it!
 Doakan yang terbaik untuk ayu...
Amin...~~~
 
 





❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

1 komen:

SyamimiNazifa said...

insyaAllah nanti ada la rezeki tu x]

2leep.com