Instagram

Tuesday, December 11, 2012

He always make my day...

hari rabu lepas Encik mok datang jemput ayu dekat rumah abang sid dekat seremban...
tapi dia datang tak bagitahu pun... merajuk la konon...
sape suh ungkit pasal konvo... *padan muka...:p
 
dah nak sampai exit seremban-PD baru nak call tanya jalan...
naseb hp sentiasa kat tangan tau... 
kalau tak naseb la kena tunggu... hahaha
dah bagi brief secara kasar nak lalu mana... nak exit mane... mintak-mintak encik mok tak sesat la...
pastu lepas 20 minit call lagi takut dia tak jumpa jalan...tapi rupanya dia dah ada depan taman!
bagi direction nak pegi rumah macam mana... tapi dia dah terlajak pulak...
so... kena pegi amik depan... dengan kak ina...
lama jugak la encik mok lepak tunggu ayu siap... 
padan muka... sapa suh tak bagitahu dulu nak datang...
 
time kemas-kemas barang dalam kete dah nampak sumthing kat belakang seat dia...
weee...~~~ hati dah berbunga... hehehe
encik mok ajak jenjalan dulu kat PD... lepak-lepak...
pukul 5 lebih gerak balik melaka...
 
that was a wonderful moments with u syg...
big thanks for the bouquet syg...
really appreciate it...
really love u!
 


 
 

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com