Instagram

Sunday, June 16, 2013

Antara keMALASan dan keSIBUKan...

Assalamualaikum... jawab salam ni dulu sementara ayu sapu segala sawang-sawang yang ada dalam blog ayu ni... hihihi 
Ayu tau ramai rindu ayu update blog... kan... kan???
~perasan je lebih... orang tak kisah pun... hakhak~~~

Terasa lama giler dah update blog... makan bulan jugak la rasanya...
di tambah dengan segala kesibukan keje kat opis...
kemalasan yang tiada tandingannya... 
so.. blog pun terbengkalai la jawabnya... hihihi

Alhamdulillah... banyak cerita yang positif dalam beberapa bulan ni...
Firstly, ayahanda dah ada banyak sangat perubahan...
Ayahanda dah mampu untuk mengengsot sendiri...
Tangan kanan ayahanda pun dah boleh angkat sendiri..
boleh pegang biskut sendiri... 
Alhamdulillah Ya Allah....
Terasa rindu nak jaga ayahanda balik... 
Tapi apakan daya ayu... kehidupan mendesak ayu untuk jauh dari keluarga...(

Alhamdulillah jugak... probation ayu cume tinggal sebulan je lagi...
sangat tak sabar sebenarnya... nak permanent and gaji pun naik sikit... :)
 Sabar ayu... sebulan je lagi... :)
 
Alhamdulillah... Encik Mok dah abis praktikal bulan 4 hari tu...
and skang tengah cari keje... InsyaAllah... ada rezeki tak ke mana kan 
Encik mok... :) usaha yg penting... :)
 
Kehidupan ayu kat bumi Bangi ni pun...
okay lah... walaupun kadang-kadang tension dengan keje..
perkara biasa kan... :) 
InsyaAllah... pengalaman hidup tu mampu mematangkan kita sebenarnya.... Amin... :)
 
And last but not least...
our 3rd Anniversary...  :)
Alhamdulillah... 3 tahun kami berpacaran... dan kalau ada rezeki...
kami sedang merancang untuk sesuatu yang lebih baik... Amin...
Doakan kebahagiaan kami... InsyaAllah... 
 
dan Alhamdulillah jugak... 
Ayu dah berjaya dapatkan sebuah aset untuk kemudahan ayu kt sini.. :)
Little eve yang tak seberapa...
tapi cukuplah untuk kemudahan ayu... :)

dan part menyedihkan pulak..
ayu dah berjaya menjahanamkan C6-01 encik mok punye!!!
uwaaa.... sume gara-gara nak bawak si MCH balik bangi...
uwaaa.... so sad... skang ni just pakai Nokia model apa pun ayu tak sure...
tak pe lah... janji boleh mesej... boleh call.... 
dan no more pictures.... huhuhuhu... :(
tapi tengah kumpul duit jugak... nak dapatkan LUMIA... hikhik...:)
InsyaAllah....
 
Till then... jumpa lago di lain post yep... :)
Assalamualaikum.....

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

1 komen:

Cara Mudah said...

(blogger malaysia)
salam blogger,blog yg cantik.,goodjob..brminat nk link kn blog dan senaraikan blog di mmber list homepage blog sy...sama2 dpt backlink... http://searchsecure.blogspot.com/2013/03/dapatkan-backlink-cara-mudah-rahsia-seo.html..klau brminat..text sy di entry di ats,bersama2 link blog anda..lpas da psang bnner.. happy blogging..

2leep.com