Instagram

Wednesday, September 25, 2013

Congratulations Dear Encik Mok!

Alhamdulillah...
Another great day buat Encik Mok dan ayu jugak...
last weekend, 21st Sept 2013 Encik Mok dah officially grad...
akhirnya Encik Mok grad jugak walaupun dulu pernah mengadu nak quit...
hihihi...
tak sia-sia kan kalau terus bersabar...
InsyaAllah... Allah akan tolong orang yang sabar...
Hari yang ceria untuk Encik Mok and the family...
Dan untuk ayu... another great day with them...
ikutkan hati tak nak ikut sebab nak balas dendam kesumat...
encik mok tak datang time convo ayu tahun lepas...
tapi sebab hati meronta-ronta nak pegi jugak...
terpaksa la mengalah... hahahah... 
A-Z segala persiapan convo Encik Mok ayu yang uruskan 
since Encik Mok ada kat Bintulu, Sarawak... 
naseb lah Encik Mok dah angkat jadi Setia Dan Usaha (S/U)
segala surat... borang... payment... ayu yang uruskan...
sampai kan ayu sendiri yang pegi amik jubah dia kat UNIKL City Campus..
hadoiii... sayang punya pasal kan... sanggup tu... :p
asalkan Encik Mok pegi convo dan ibu dan ayah should be proud of him....
anak dia yang nakal ni akhirnya grad jugak... :)
to my dear Encik Mok...

Alhamdulillah... everything paid off...
so proud of you...
simpan segala kenangan time belajar tu lek lok...
kawan-kawan.. nanti senang nak jemput time majlis... erkkk:p

penat lelah honey rasa terbalas tengok syg pakai jubah tu...
keep moving untuk masa depan pulak...
jangan lupa segala jasa ibu n ayah...
Alhamdulillah jugak belum convo lagi dah keje...
then dah boleh start kumpul duit...:p
tinggal setahun je lagi... hhihih...

Proud of you... and love you... Always....

LOVE this pic!









Encik Mok dah balik Bintulu semalam...
Till we meet again syg...
<3

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

nanakimie said...

tahniah encik mok!:)

wah,semua ayu yang yang siapkan ye,heee..untung encik mok^-^

Baiduri said...

Tahniah.....

2leep.com