Instagram

Wednesday, December 22, 2010

blog sgt berat!!!

lamenye loading... mesti ade mcm2 kat blog nih...
secara automatiknye...blogger yang tadinya berminat nak masuk...
dah putus asa tgu loading lame punye psl...
sebab???
blog berAT sgt!...nape leh jadi berat???

itu lah yg aq tgh duk pk nih...
sbb widget ke??? aq rase dah byk widget yg aq buang...
buang dgn rase sgt berat....hahaha...naseb x meleleh ayaq mata tau...ngee~~~

dah byk kali kene tegur sbnrnye...
blog aq berat...mmg pn... baru je td try online ngan anset...
loading utk blog aq adalah 12 MB +...giler lame kan????


aq nak mintak pendapat dan nasihat dari pakar2 n otai2 yg sudi jengah entry nih...
utk tolong aq kurangkan berat blog aq nih...nak bg die diet seimbang sket...
nt susah...kalo kene obesiti...aq jgk kne tanggung akibatnye...
ngeee~~~


plz....help me!!!!
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

3 komen:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

oh ...kamu pun mengalami apa yg saya alami..de org tegur blog saya lambat loading but saya loading ok jerk..laju jerk...ahakssss....!! mengapakah yerrr??? saya pun tgh mikir gak ni...tp utk skrg depends kot pd readers if dia minat dia akan baca...tiada paksaan... but teguran itu mmg positif...i likeeee!!

misz nana said...

nana juz cadangkan kecik kan image.. tak pun kurangkan lagi widget.. hehe

nana punya blog pun berat gak.. huhu

-✿ Ayu ✿- said...

nana: huhuhu...ayu x tau la cm ne nk kecikkan blog nih...
waffa : hehee...ntah lah...ayu pn kalo bukak blog nih...ok je...
tp dah ramai yg tegur...kne la amik tindakan sket...hehehe

2leep.com