Instagram

Tuesday, December 21, 2010

"Pose Slumber Laptop Contest"

macam pernah nampak mamat ni kan...tapi kat mana ye...???;p
biarlah...pelanduk dua serupa kot...
back to the topic... petang-petang cam ni elok juin contest kan...
leh click kat banner tu untuk terus ke page mamat nih...hehehe...:p


okey-okey...jum tengok pic aq lak... sudah-sudah la tgk pic mamat tu...ngee~~~
  1. oppsss...si kecik x pakai baju...:p

tak tau la boleh letak 2 pic ke tak...
hehehe....biarlah...saja je nak menggediksskan diri kat contest nih...
hehehe....biasanya orang cakap...
kalo amik pic ngan laptop...orang tu tengah gedik @koya-koya....hahaha...
hehehe... aq memang suka koya-koya ngan lappy kesayangan nih...ngeee~~~
harap-harap pic gediksss ni diterima...:p

kene tag 5 blogger laen....:
  1. http://fadzforfun.blogspot.com/ 
  2. http://magic-of-me.blogspot.com/ 
  3. http://shekechik.blogspot.com/ 
  4. http://alliengurlz.blogspot.com/ 
  5. http://atinanani.blogspot.com/ 
ok done!!!!
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

7 komen:

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

ahakss...jd insan terpilih hehe

macehh..auw auw

-✿ Ayu ✿- said...

hehhehe...cpt amik pic skang...
welcome!

wannurfazrini said...

holla dear, thanks for tagged. waa best jugak contest ni . em btw insyaAllah nnt join ok !

fatin hanani said...

ok dear makasih :D
nnt fatin join k :D

E.d.Y said...

good luck k..:)

just nak bgtau, blog ni loading lama sngt..mayb berat sngt

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jom singgah my new blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

.:rizaL:. said...

thanks ya! gudluck

2leep.com