Instagram

Monday, January 10, 2011

aku bukan blogger tegar...

masuk minggu ke 2 utk sem 6 nih...
huhuhu...byk yg aq tertinggal kat blog aq sendiri...
mmg byk!!! sume contest2 yg aq masuk aq dah terlepas resultnye...
terpaksa review balik... tapi malang nya...
tak satu pun aq dpt...saguhati pn xde...
hadiah utama jauh sekali...
alahai nasib badan...sabar je la...
tak de rezeki agaknya...

bila dah masuk belajar balik ni..
masa aq mmg terhad...nak update blog pn jadi malas...
dah la kelas ari2 abes kul 6...
balik pn dah penat... ....:(

time kaseh sgt pada sume blogger yg sudi singgah jenguk DUN!A AYU
yg tak seberapa nim... time kaseh yg amat...
kalo singgah jgn lupe tinggalkan link ye...
nt senang ayu nk jenguk korang balik...n follow korg gk...
tp kalo yg follow tu... ayu sgt terharu...ade jgk yg sudi follow
DUN!A ayu yg suram ni...ehehhee...

aq mmg tak dpt nak update blog ni cm selalu...
mcm tiap2 ari sebelom ni...

kadang 2aq terpk...
dulu...tujuan aq berblog...bkn utk ade ramai follower...
bukan utk dpt duit... tp utk diri sendiri je...
tp skang...aq dah mulai tersasar dri jln sbnr...
eh2...laen mcm je ayat aq ni kan...hehehe...
apa2 pun...aq dah sampai ke tahap nih...
iklan2 Nuffnag yg aq letak tu...
hanya utk suka2...tp suke2 pn...aq dah dpt 3 BE...hehehe...
Alhamdulillah... tak mengharap pun...tp rezeki...sket je...
org kata...lekat celah gigi je...hihihi...

ayu sgt berterima kaseh ngan sume follower ayu...
tak sangka...dah mencecah 150!!!
mmg sgt tak sangka... THANKS A LOT!!!!


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

1 komen:

Arizakiah said...

Samalah kita...mummy jadi blogger ni utk suka-suka dan release tension je...kalau ada follower alhamdulillah...

2leep.com