Instagram

Tuesday, January 11, 2011

kenapa sume tak setuju Ana Rafalli menang???

hahaha...entry sebelom g kelas... ari ni purplish...hehehe...
amacam...ayu tak??? ok...boleh ketuk pale aq...;p

ok...pepagi yg ceria ni...bukan nak bagi org menyampah ngan citer koya2 aq...
hehehe...aq cume nk tau...nape ye ramai yg tak setuju bila Ana Rafalli menang AJL???

ok...jgn nak bandingkan aq ngan die plk...
die ni jauh berbatu2 lagik canteq dari aq... aq mengaku...hehehe...
mmg la TOLONG INGATKAN AKU lagu die sendiri...
mmg mengejutkan sgt bile die yg menang...
tp ape boleh wat...
dah mmg keputusan juri...kite tak boleh nk bantah...
maybe ade sumthing ngan lagu ni yg menambat ati juri utk menobatkan lagu ni sbg juara...

aq sendiri pn tak sangka yg die akan menang...
tp apakan daya kite utk menolak ape yg dah berlaku kan...
just accept it...maybe dah rezeki die utk tahun baru ni...

satu yg aq suke psl die...
everytime she perform...
she must wear baju kurung or kebaya...
thats a gud identity of her...
mungkin jgk kemenangan ni akan jadi penggalak utk die lps ni...

jgn terkejut kalo die hasilkan lagu yg korang boleh time lak pas ni kan...
sape tau...
tuah ayam nampak dikaki...
tuah manusia...sape yg tau kan???

dan AJL bkn lah mempertaruhkan penyanyi...
tp mempertaruhkan lagu yg dinyanyikan...

terima aje la...
tak boleh nak slhkan sesape pun...




aq paling suke masa ending AJL mlm tu...ade Dato' Siti Nurhaliza...die nyanyi lagu2 fav aq...CINDAI...NIRMALA... mmg best sgt...dah lama tak tgk die menari cam tu...really2 enjoy her performance... agak2...bile siti nak wat comeback utk AJL lg eh??? waiting for her la...
nak tgk die nyanyi lagu2 irama Malaysia lagik!!! ;)

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com