Instagram

Wednesday, January 05, 2011

antara iPad, Samsung wave, C7 & C601...

C7

C6-01

samsung wave

iPad
waa.... mmg impian jadi realiti la kalo dpt miliki sume gadjet panas ni kan???
wahahaha...ni adalah antara pilihan encik Boyfie...
die cemalam die tgh pening nk angkat mana satu...


idaman die adalah iPad...tp memerlukan 2-3 rib...
mane nk cekau tu???
jom g rompak bank syg...heheheh...
yg tu nt jadi hantaran kawen eh...(hehehe)...

c7...canteq jgk...
boleh dipertimbangkan utk honey...kikiki...;p

samsung wave...
dua sahabat tu mmg berebut nak dptkan model nih...
dorang kata tiptop...
tak tau la tang mana tip n topnye tuh...
yg aq tau... boleh call n msj say hai pn dah ckop...

tp akhirnya encik Boyfie pilih C6-01...
lebih kurang je ngan c7...
tp harga die lebih murah la dari c7...
hehehe...
buat sementara ni...
pakai la yg tu dulu ye encik Boyfie...
lps ni xmo tukar2 anset lg ye...
dlm setahun ni dh 3 kali tukar tau...
hehehe...

5800 ekpress music tu...
mmg patut berpindah tgn...
biarla die ngan owner baru lak...
die memahami kenapa aq tak berapa suke padanya...
hehehe...:p
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com