Instagram

Thursday, January 13, 2011

Segmen : Blogger gegarkan 'U' !!

ok....dah lama tak join segmen- segmen Abang Ben nih...
maklum lah...student kan...mane ade masa sangat nak mengadap
laptop je...pastu online 24 jam...
memang menjunam la CGPA akan jatuh....
erkkk....ye ke????
hahaha....segmen ni ada kne mengena gak as a university student...
hehhehe... jgn lupa click banner Abg Ben kalo nak tau the details...

  1. Ayu belajar kat UiTM nama panjang dia...Universiti Teknologi Mara cawangan Dungun, Terengganu.
  2. amik jurusan Sarjana Muda Perakaunan(kepujian) sekarang berada di tahun ke-3.
  3. kenapa amik jurusan ni??? sebab suka ngan nombor-nombor... tp sebenarnya... bkn 100% psl nombor pn...hehehhe...mix2 ngan law n business...n theory subjek gak...(tu paling tak suke...ngee~~~)
  4. hakhakhak...soklan cepucemas dari Abg Ben... cita-cita???teettt....
  • asal dulu kecik2 nak doktor...tp kandas kat SPM...hahaha...
  • tp skang nak jadi auditor or akauntan...hahaha...berangan lebih...
Abg Ben cakap...jgn bg detail sgt...kang ada orang ngorat lak...hihihihi...:p
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

8 komen:

cikmimmie said...

jengok sini ye..

Syafiq Rosli said...

all da best

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

muhd zulazwan ::jawer:: said...

salam...selamat berkanalan....study elok2 yek...

-✿ Ayu ✿- said...

huhuhu... all the best sume...

ku izzati said...

salam perkenalan dr UKM

http://kni2907.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

shafiqabdshukor said...

salam perkenalan dari UTM..
jengok2 la blog saya...
singgah dari BLOGGER GEGAR U..

logorithm said...

Susahnya carik butang komen. Hehe...

Gegaran di sini kuat jugak ye?

Mamat anak Datok mana nih?

2leep.com