Instagram

Sunday, February 20, 2011

aku dah mula risau...:(

aihhh...mengeluh lagi ke ayu...
dah-dah la tuh...
aku duk risau psl tempat praktikal lak nih...
member-member aku kebanyakannya dah dpt tempat praktikal...
tp aku??? still duk tgu lg...
salah aku gak...antar resume lambat...
lambat la dpt tempat...

aku antar kt 2 tempat...
dua2 tempat kat Ganu je...n dlm daerah aku je...
nt senang nak g... boleh aku drive...(hah lesen pn ntah ke mana lg)..:p
satu audit firm tu dah call tp tempat tu penuh plk...
dia antar kat satu audit firm dekat-dekat ngan umah aku...
bos die kata nak call minggu lps...
berjanggut aku tunggu...hampeh...

yg satu lg lak...
dah 5,6kali aku call tye...follow up la kunun...
tiap kali tu jgk die akan kate... "LOM PROSES LG LA DIK"
hohoho...mmg terbaek la kak...
xpe kak...sy SABAR menunggu jwpn dari co.akak...

mcm mane ni???
lg 4 bln bfore LI...tp tempt x dpt lg...

Ya Allah...KAU permudahkan aku...AMIN...
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

1 komen:

Anonymous said...

sabar... nnt ader tue... doa bnyk2 k.. amin

2leep.com