Instagram

Tuesday, March 15, 2011

contest sweet face & style gituuu...=)

lame dah join ape-ape contest sejak busy-busy nih...
dah oleh kerana telah di tag oleh Cik owner contest...
aku pun dengan senang hatinye nak join...
sebab hadiah die best...dari obesi tuh...
sape tak nak??? hehehe...
nak join??? klik kat banner cute di atas...!

aku nak pertaruhkan pic nih...
kenapa aku rase pic ni cute???
okeh...utk memerasankan diri...

pic ni xde la cute mane tapi ramai yg kate cute...
so...cute la kot...hehehhee...:p
masuk bakul dan angkat sendiri...!
rase cam ade style gak la...sebab pakai jubah konvo...ngee~~~
kenangan konvo eber....

DONE!!!
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

1 komen:

shaa bonitaa said...

hai dear..tenks bebanyak join kontest shaa..like ur pic..hee

2leep.com