Instagram

Saturday, March 05, 2011

Dunia Ayu mahu header dari Encik Sembil9n....:)

sape tak nak header free n canteq2...lawa2 kan???
ni hebahan utk sume...encik Sembil9n tgh bermurah ati utk mencreate header FREE!!!...
seminggu 2 header je akan terpilih....
sape cepat die dpt....
harap-harap aku dapat la kot....:p

  • kepada encik Sembil9n....ayu mahu satu header dari encik sembil9n sebab header yg sedia ada skang SANGAT BERAT.... loading blog mmg sgt lama.... ramai yg komplen.... smpai GA yg ayu wat x ramai yg join sbb ni...:(
  • ayu nak buat sendiri...tak pandai n xde masa sgt nk ngadap adobe photoshop tuh....huhuhuhu...
  • ayu cume nak yg simple je...but nice...mengikut kreativiti encik sembil9n....
  • yg penting  header tu RINGAN....
  • ayu harap encik Sembil9n dpt tolong ayu...
  • email ayu : ryu_shychomya88@yahoo.com
 nak letak pic ni...
    TERIMA KASIH ENCIK SEMBIL9n....=)
    ❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

    3 komen:

    sembil9n said...

    np xletak link ni kat komen?? :D
    okay.... cume sy nk letak ape???
    gambar awk ke???
    words nye???

    Taufiq Tiramisu said...

    header skrg ni dah terlebih lawa..hehehehehe..buat sndrri ea?

    entri terbaru : Kau Memang Nak Kena Lempang Bila...

    2leep.com