Instagram

Friday, March 04, 2011

Alhamdulillah...

Alhamdulillah...2minggu lepas mmg sgt tough utk aku tempuh...
dgn testnye... dah la berturut-turut lak tuh...
semalam berakhirnya test sesi pertama...
tapi aku xleh nak leka gak...
test sesi kedua bakal muncul gak tak lama lagi...
get ready ye ayu... :p
Alhamdulillah gak...test tu boleh la agak nye...
nak kata dpt jwb pn... kira ckop2 mkn je la...
huhuhu...
insyaAllah...aku dah buat yg terbaek...

minggu depan pun agak membizikan diri aku...
dgn present PBL2 n kena antar report Microsoft project...
dah la byk lg yg tak buat nih...
hohoho...lupe...ade satu lagi test trak setel...
kne study lg... 

tp mlm ni nak rehat dulu...
td...aku berpeluang utk membongkar citer seorg manusia...
pnh aku bercerita tentang die di sini...
die pnh berbuat baek dgn aku...
cube nak mengumpan aku...
nak korek citer agaknye...
tp dibelakang aku..die mencaci aku...
memang sgt terbaek ayat2 hot dari die...
to die...maafkan sy...
sy tak kenal awk...n awk pn tak knl sy...
so...tak perlu utk awak mencaci sy dgn shbt2 awk...
n mentang2 la shbt2 awk tak tau citer sbnr...
senang2 je awk putar belitkan citer utk menyalahkan sy...
segala bukti itu sy masih simpan dgn sgt selamat...
sy cume mendoakan kebahagiaan awk...
bersama boypren kesygan awk...
n tak perlu nak mengutuk org Ganu lak ye...

kadang2 aku nak tergelak pun ade...
die ni ade mcm cakap tak serupa bikin pun ade gak...
huhuhu...inilah lumrah manusia...
aku mendoakan die berbahagia..n ckop la...
x perlu ganggu kami lg ye...:p

MANUSIA oh MANUSIA

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2leep.com