Instagram

Saturday, April 23, 2011

dah bertukar wajah! harap-harap tak mengalami OBESITI lagi!

seronok rasanya... Dunia Ayu dah bertukar wajah...
apa pendapat korang??? suka tak dgn wajah baru Dunia Ayu...
perubahan 360 ni buat aku rasa sangat berpuas hati...

ni semua handmade tau!
walaupun tak lawa mana tapi boleh la...
harap-harap yang ni tak OBES mcm yang dulu tu...
yang dulu tu giler teruk OBES dia...pening pale aku nak betulkan sume...
last-last aku decide tukar sumenye...

naek juling mata aku nak abeskan sume ni...
actually belum 100% siap lagi ni...
baru 90% kot...
aku tengah cari tutorial untuk readmore...
dah search kat google mmg banyak...
tapi tak ada yang aku berkenan...
aku nak yang yang boleh adjust berapa banyak perkataan kite leh letak untuk publish...
penat dah duk cari kat pak cik google...

ada satu blog tu dulu...tapi aku dah lupe address dia... memang best tutorial tu...
huhuhu...nanti lah... cari balik...

suka tak header kat atas???
hehhee.... masih kekalkan Design DUNIA AYU tu...
sebab aku suka sangat!


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

Syamimi Nazifa said...

header baru lawa :)

-✿ Ayu ✿- said...

hehehe...tq...xde la lawa mane...x reti sgt nak wat header...:p

2leep.com