Instagram

Wednesday, April 06, 2011

hadiah utk kamu...!!!

fuh... dah berhabuk rupenye dunia aku ni...
huhuhu... dah nak abes sem ni makin menjadi2 lak bz nye...
huhuhu...

post ni ayu tujukan utk pemenang GA ayu...ari tu... sory sgt...
ayu still x sempat lagi nak post hadiah korang...
hrp korang bersabar yep...
minggu dpn dah start cuti study week...
leh la ayu post kan hadiah korang ye...
utk menyedapkan hati...
korang leh tgk dulu pic hadiah tu kat sini...
hehehe...

tempat pertama
tempat kedua
tempat ketiga
harap sabar yep...:p
huhuhuhu...
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

wa khairul onggon said...

Wahhhh... sape yg dpt untung nye... :)

* kwn2 blogger sekalian, blog lama telah didelete kerana ada masalah dan blog baru masih menggunakan dotcom yg sama. Minta jasa baik utk refollow blog saya. Terima kasih. - http://www.onggon.com

tiefazatie said...

nice la dear!hihi..
dating nt?

tiefazatie said...

nice la dear!hihi..
dating nt?

Hazrina Erin said...

belum ada pemenang lagi eyh??harap2 sy bertuah!^^

2leep.com