Instagram

Wednesday, March 30, 2011

she is Fiona Tahir not Scha Al-Yahya

modul last Finishing School dah setel!
tu aku paling suke... sem 8 dah xde modul lagi!!! yeay!!!
tp apa kne mengena ngan tajuk entry ngan modul????
hehehe...jgn blah dulu...aku nak citer sket sape Fiona Tahir tu...
amacam??? ade iras-iras Scha Awan Dania kan???
masa modul semalam puan Fiona ada bagi talk kset...
die adalah founder kpd Charisma Agency dibwh seliaan CIMB Wealth Advisor...
siapa Charisma Agency???
Agency ini adalah sebuah agency yg menyediakan peluang kpd usahawan...
ini lebih kpd unit trust...pendapatannya sebulan mencecah ratusan ribu...
anak didiknya, Farina dan Meliza mencecah puluhan ribu sebulan...
utk lebih lanjut boleh terus ke laman web Charisma Agency...

modul semalam byk bercerita tentang duit dan duit...
sampai aku pun pening bila fikir soal duit...
sapa tak nak duit kan??? tp kenalah usaha...
Charisma Agency memberi peluang kpd mereka yg ingin jadi usahawan...
tak nak mkn gaji... berada di bawah CIMB...nama CWA bagi aku agak kukuh...
mereka mampu memberikan pulangan sehingga 28 % kpd pelabur...

selain CWA... ade lagi company laen yg bg talk semalam...
THE Coffee Bean, Al-Wasiyyah tentang pengurusan harta pusaka...
company ni pun menarik gak... lebih kpd tanggungjawab membuat wasiat lah...
utk mengelakkan susah masa depan...
ye la...bila mak ayah dah tak de...anak-anak mula lah berebutkan harta...
al-Wasiyyah masih baru dlm industri namun perkhidmatan yg diberikan cukup cemerlang...

aku tak komplen sgt la psl modul kali ni...ngeh2...
byk jgk la ilmu aku dpt... psl Puan Fiona tu...
wah...cara penyampaian die memang buat org rasa tetarik utk jadi mcm dia...

ada seorang kawan kepada kawan aku...
dah menyertai CWA... dan dlm bulan pertama, 
dia dah berjaya mendapat RM 6000 commission...
memang wow! baru sebulan...
berminat??? boleh berhubung dengan mereka melalui laman web yg aku bagi di atas...





❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

5 komen:

qaseh johanna said...

AKAK TAG AYU LAJU2...

http://qasehdindakanda.blogspot.com/2011/03/29th-birthday-giveaway-by-anim.html

Biey said...

ada gak iras scha sket2.. macam model jer..hihi..

latest entry !!
Tempat di dunia yang penuh dengan MISTERI..

Amy Amira said...

dia akak fiona tahir bkn scha,muka seiras tp org nye lain,kerjaya pon lain2 dia ni unit trust consultant,scha tu pelakon :) huhuhu ramai yg keliru agaknya

Anonymous said...

Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning
this post and the rest of the website is very good.
Take a look at my page : cocinas modernas

Anonymous said...

This piece of writing is actually a nice one it helps new
internet visitors, who are wishing for blogging.
Also visit my web site :: hainan airlines

2leep.com