Instagram

Sunday, May 29, 2011

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JER ...


ABG BENG kesayangan ramai buat segmen lagi...khas untuk blog yang followernya kurang dari 500... nak join??? klik banner macho di atas laju-laju...

to SOMEONE yang  terREDAH kat sini...welcome to Dunia Ayu... 
sesungguhnya hidup ini umpama pelangi petang yang tiba bersama sinar terindah...namun akan tetap pergi bersama awan kelam...hehehe...madah yang entah pape...jangan lupa tinggalkan jejak ye!!!!


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

20 komen:

cik ayin said...

tak join pun :P

ainol akasyah said...

blog ni comel sgt..dtg dari BA :)

Blog Ke 2 Di serbu Ben Ashaari

-✿Ayu✿- said...

@cik ayin
huhuhu...nape tak join...sempat lg ni...smpai kul 10 mlm ni....

-✿Ayu✿- said...

@ainol akasyah
hehehe...tq...comel ke...biase2 jer...huhuuhu

UpProfits said...

Abg Ben ajak serbu Blog baru nih! hehe

UpProfits Latest Entry : Kisah Sebenar di sebalik Cerita Pari-pari

-✿Ayu✿- said...

@UpProfits
hehehe,,,tq upprofits!

solomolo said...

solomolo serbu situ sana sini...
selamat berblogging...
[^_^]

Famili Ceria said...

singgah dari blog abg ben smbil memfollow...jom mai blog nie--- http://depalma-sp.blogspot.com/

admin said...

singgah dan follow kat sini..

''bidadariSIDIA'' said...

Assalam :)
salam perkenalan
terjah menerjah dari blog ABANG BEN ''TEN'' :P

dan terus me''MOLLOW'' :)
follow me back kalau tak keberatan :)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

happy blogging ♥♥♥

''bidadariSIDIA'' said...

Assalam :)
salam perkenalan
terjah menerjah dari blog ABANG BEN ''TEN'' :P

dan terus me''MOLLOW'' :)
follow me back kalau tak keberatan :)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

happy blogging ♥♥♥

''bidadariSIDIA'' said...

Assalam :)
salam perkenalan
terjah menerjah dari blog ABANG BEN ''TEN'' :P

dan terus me''MOLLOW'' :)
follow me back kalau tak keberatan :)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

happy blogging ♥♥♥

Ali ridha said...

malas nak pergi la.dah lama berblog ni.

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan...

bestnya singgah sini...

hepi blogging =)

-✿Ayu✿- said...

@solomolo
tq solomolo! hohoho...salam kenalan!

-✿Ayu✿- said...

@Famili Ceria
tq singgah sini! salam kenalan!

-✿Ayu✿- said...

@admin
tq singgah n follow terus! hehehe

-✿Ayu✿- said...

@''bidadariSIDIA''
tq singgah sini! salam kenalan!

Aishah Amira said...

yay akhirnya ada jugak blog yg myra boleh follow :)
sakit mata ni tengok kebanyakkan gadget follower hilang huhu...

btw salam kenal yep =)
jmput singgah blog myra & follow skali kalau tak keberatan hehe..

-✿Ayu✿- said...

@Aishah Amira
tq mira! hehehe...salam kenalan!

2leep.com