Instagram

Sunday, May 01, 2011

follower ke 375~ erk... jangan lah follow aku!

everyday when i see my followers increasing, i feel so excited, mesti lah...sapa tak excited kan... ramai yang sudi masuk dan singgah kat blog aku yang tak seberapa ni... tapi hari ni aku tak berapa nak excited sangat tengok followers ke 375 nih...




oh TIDAK!!!!!!
siap terkeluar biji mata aku tengok profile pic dia...belum lagi bukak blog dia...aihh...
cuak seh... nak tengok ke tak... grrrrr....

sekali bukak...owh...jangan sesekali tengok...abes sume yang aku belajar hari ni
sudahnya aku block jer...aman dunia aku... tak tercemar dengan segala anasir yang tak baik untk dilihat...tolong lah...aku mintak kepada follower ni...jangan follow aku lagi ye....

SERAM~~~~~

~AMARAN!!!
kepada pemilik blog yang macam ni...tolong la jangan follow kami yang berotak suci dan murni ni... 
blog kamoo sangat memalukan kami... dan lebih dari itu... menjatuhkan maruah kami...
back to study...review dan revise balik apa yang terkeluar sebab blog tuh...aih...tobat...~~~
tapi followers ke 375 aku skang tak da kene mengena ye!!! meh singgah blog dia kat SINI....
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

shigellazoster said...

hew.. takot nye.. :(.. CS penah ne saun lagi kat shout box... ape tah dorng nak..

Cik ika said...

huhu...tp kalu saya yg follow....boley kan.... ?? :)

ARJUNA.Inc said...

haha..kalo dia folow blog arjuna..btambah rmai la org folow blog arjuna plak..hahah

-✿ Ayu ✿- said...

@cs : huhuhu...tau xpe...
@cik ika : awak sgt dialu2 kan...hehehe
@arjuna : hahaha...mmg la ramai..tp ampun...tak nak la follower mcm ni...x berkat blog kite...hehehe:p

2leep.com