Instagram

Thursday, May 12, 2011

Our very First Anniversary ❤ LatifAyu❤

Alhamdulillah... kupanjatkan syukur ke hadratMu Ya Allah... mengurniakan aku seorang lelaki yang sempurna di mataku... seorang lelaki yang membawa aku ke jalanMu... Dia yang memberi aku kebahagiaan yang aku cari...dia yang memberi aku senyuman dikala aku bersedih...He is my man....

Hari yang aku tunggu akhirnya tiba juga...our very FIRST ANNIVERSARY... tiada kata yang dapat aku ungkapkan kebahagiaan yang aku rasakan hingga kini...
every second in my life is full of colorful rainbow... how am i gonna live without the rainbow... only GOD would know...


Masa mula-mula saya jumpa awak...
awak jemput saya kat MC...
masa tu saya tak cam awak sangat...
sebab kita tak penah pun jumpa...
tu la first time saya tengok awak...
masa tu sejuk giler...awak bagi saya pakai jacket bucuk awak...
saya kata tak pe la...segan...
hehehe...malunya masa tu...

saya curi bear pooh kesayangan awak sebab saya nak awak tahu...
bear pooh tu ada ngan orang awak sayang...
tapi awak cakap pooh tu kotor...
saya cakap tak pe...janji ni awak sayang...:

masa saya konvo...awak tak dapat datang sebab awak datang kampung saya...
sedihnya... tapi tak pe lah...
awak tak lupa pun nak bg report kat saya...hehehe
awak bagi pooh baru...siap pooh tu konvo sama ngan saya...
ada coklat lagi...saya sayang giler nak makan coklat tu...
4 hari coklat tu terselit ngan pooh tu...
sampai masa saya nak g Langkawi baru saya bukak...
siap bawak bekal g sana...hehehe

kalau saya sedih...awak cakap muka saya comel...
awak selalu marah saya wat muka comel...
nanti ada orang nak ngorat... hehehe...
terus je saya boleh senyum...:p

hanya awak dan mak saya je yang boleh buat
air mata saya jatuh bile dengar suara kat phone...

hari ni awak demam...hari anniversary kita awak kat utara...
saya kat timur...kita jauh nak celebrate...
saya tak sedih... tapi saya rindu awak...
saya suruh awak makan ubat...pastu tido awal...
saya tau awak nak tunggu sampai kul 12...
tapi saya tau awak tak larat...
kesian awak... saya tak nak awak sakit sebab
saya SAYANG AWAk GILER-GILER...

kita pernah gaduh sebab saya selalu buat hal...
say selalu jeles tak tentu pasal...
tak patut kan saya awak...
kesian awak kena terangkan satu-satu dari A-Z...
padahal tu sume citer lama...
tak perlu pun saya nak tahu...
tapi skang...saya tak macam tu dah...
"kalau nak tahu...tanya"
"baiklah...saya ingat..."

saya harap 100 tahun akan datang pun...
saya boleh tulis kat sini lagi tiap kali ulang tahun kita...
saya nak simpan sume memori kita dalam ni...
anak cucu kita mesti ketawa kalau diorang baca kan...
hehehe...saya tak kisah pun orang lain nak gelak...
janji saya tahu...awak sayang saya sangat-sangat kan...


untuk awak yang saya sayang... NURLATIF


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

6 komen:

Anyez Nasri ツ said...

happy first anniversary kak :)

HaNa HoNeY said...

wah..congratz
hope both of u hepi2 je
gado2 tuh bese laa
^_^

CiK JaCOb'S said...

comeyy nye...=)...
huhu...
walaupun anda comey tapi awk jgn buat muka comey ok!!

-✿Ayu✿- said...

hehehe...thanks...doakan yg terbaik utk kami ye...:p

♥ Teacher Rinz ♥ said...

eh awk,nk tnye la..cmne nk wt border yg icon comel 2 atas garisan 2 ek..hrp xkeberatan la nk sharing..thnx!

♥ Teacher Rinz ♥ said...

border yg ayu wt kat blockqoutes tajuk entry first anniversary 2..yg ade gambar awan n love 2:)

2leep.com