Instagram

Sunday, May 15, 2011

i need another days....

currently aku kat Melaka...sampai kul 6.30 ptg semalam... huhuhu... tak berapa nak best sangat sem  nih... cuti tak banyak... semalam sampai sini...maybe stay sampai hari isnin...16 /5 malam dah gerak balik Ganu kot... tu pun terus singgah Dungun...tak balik rumah dulu...hari Selasa terus g kelas akaun...huhuhu...sebenarnya dah ponteng 2 hari tuh...hehehe... terpaksa lah...

btw...aku amik shortcos sem ni...nak amik masa sem 8 takut berat lak...tak leh nak bawak lak... baik amik terus... kelas untuk sebulan...then exam satu hari jer... kalo naseb baek exam awal...maybe 20/6 or day the after... then, dapat la cuti rehat untuk 2,3 hari...terus masuk praktikal lak... waaa.... i need more leaves!!!

praktikal pulak start 27/6 till...... 27/12/2011.... tau-tau je lah kalo dah masuk praktikal macam orang kerja la... bukan senang nak dapat cuti...lagi-lagi budak praktikal...haram bos nak bagi cuti! kena buli lagi ada lah ngan kakak & abang senior kat sana! huhuhu...takut pulak mengenangkan nak praktikal nih... redha dan tawakkal je lah... cari pengalaman dulu sebelum tempuhi alam pekerjaan betul-betul nanti... InsyaAllah... Allah is always with me...=)

then...lepas praktikal tu...baru la dapat cuti maybe 2 bulan before masuk balik untuk sem 8 bulan 3/2012...
tapi 2 bulan tu takkan nak bina badan je kat rumah... i must do something! angan-angan nak mintak extent lagi 2 bulan kat company tuh...huhuhu...mintak-mintak la dapat... (berangan lebih...praktikal pn lom start lagik!)

datang sini tujuan dia nak jumpa Encik Boyfie sebenarnya...ye la... cuti memang limited sangat... kitorang dah la jauh...sorang kat utara...sorang kat Timur... 6 bulan sekali je dapat jumpa...huhuhu... skang ni lagi susah... peralihan kalendar akademik... UniKL pulak tak amik sesi yang macam UiTM nih...
so....cuti kitorang dah tak sama macam sebelum ni...hhuhu...  dia start cuti...aku dah start belajar... bile dia start belajar dah...aku baru nak cuti...haih...dugaan chenta jarak jauh...sabar je lah...


i need some to be with him..... really...really... huhuhuhu...
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

1 komen:

♥ Teacher Rinz ♥ said...

hye darl..blogwalking n folow u:)
folow me back!

2leep.com