Instagram

Wednesday, May 25, 2011

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?



SUNAH SAKURA tanya.... header aku ni best ke?? entah lah... aku serahkan dekat korang untuk tentukan best ke tak header aku nih... sebab header ni aku dapat free... hehehe...nak header free jugak??? boleh ke ENTRY yang ni...hehehe...promot pulak kat sini...ngeee~~~~

dibuat oleh....ENCIK SEI KEICHI...
boleh kutuk...boleh kritik...boleh puji...hehehehe...:p
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

8 komen:

Sunah Mohammad said...

dah agak! 3 orang dah...ahahaha~ 3 orang blogger yang header dia dibuat oleh Kei Seichi.. hehehe...

nice header ayu...simple and cumil je~ :)

-✿Ayu✿- said...

@Sunah Mohammad
hehehe...kantoi...org bg free kan...amik je la...ngee~~~ tq~

NiSha said...

cantik la header sepasang siap ngan templated..

http://heandsheloves.blogspot.com/

follow sini juga..

-✿Ayu✿- said...

@NiSha
hehehe..benda free kan...tq dtg sini!

Mylady said...

@Ayu..

Wahh..pink gitteww...cute giler template blog ayu nih..akak suker..:-)

mas saari said...

salam singgah dari blog sunah dan follow blog awak!

simple dan comel je!

-✿Ayu✿- said...

@Mylady
hehehe...x tau la sejak bile ayu suka pink ni kak...pdhal dulu anti giler...hehehe:p

-✿Ayu✿- said...

@mas saari
hehehe...time kaseh...

2leep.com