Instagram

Wednesday, June 22, 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU


Korang sporting tak??? meh join segmen Abg Beng lagi!!! click banner di atas!


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

45 komen:

syud@_ramli said...

http://inibukansuperman.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hehehe.. balas APKPA..

Munna said...

dah join juga....masa utk jalan2 kumpul blog utk dipromote..huhu

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

dah follow blog ni juga..^^

Подтверждаю said...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
sambil tunggu waktu solat asar~
singgah kembali jika sudi~

=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sofea Lang said...

=))) sempat promot sambil tgk cte korea..he3

http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr.Baiz said...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

-✿Ayu✿- said...

@syud@_ramli
thanks dtg sini!

-✿Ayu✿- said...

@Munna
huhuhu...bru nk g jln2 nih...

-✿Ayu✿- said...

@Подтверждаю
nt sy g jln2 kat blog pak cik ye...

-✿Ayu✿- said...

@Sofea Lang
waa...nk tgk citer korea gak...hehehe

-✿Ayu✿- said...

@Ly_Tulip
hehehe...peace!

-✿Ayu✿- said...

@Alya Esprézzo
yuhuuuu!!!!!!!!!!!

-✿Ayu✿- said...

@osHin
nt ayu dtg yep...

haha said...

sergah sini :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

mieya atiera said...

mieya datang melawat sini, kalau sudi jemput datang ke blog mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad said...

salam,
ingin blog anda dipromosi...:)

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said...

Singgah kat blog comel ni jap.. TQ.

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fara said...

singgah !
awk ada dalm bloglist kita :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/bloglist-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ir yien 9897 said...

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ann said...

singgah kembali..

http://annyoo6609.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

said...

singgah ..rombongan cik kam

http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

saiazuan said...

terjah sini.. tgl trace :D make a win-win situation

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/list-blog-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

**NH-Nurul Hidayah** said...

wut2..terjah cinie :)

http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaa Dabri said...

meh sini rombongan meminang plak. oppss :D

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

amirul helmi said...

http://emichurp.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah singgah :)

not irene said...

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

thanks singgah tengok saya

msredcheesecake said...

Olaa...

Tengs yea singgah blog msred...

msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nabila Huda said...

sorry late

http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

s u a r a h e a R t y said...

terjah balas :)

http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

dtg melwt kwn2...

http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Shehan Ismail said...

xpe..lambat pn xpe.. Tq jengah Mommy yer.. Mommy punya link.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html.. & anda disenaraiputihkan oleh mommy disini.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/senarai-putih-aku-promosi-kau-promosi.html

SweetLikeWhat said...

sorii lambat singgah dear.. :D
nice blog

http://sweetlikewhat.blogspot.com

Nadzirah K. said...

follow you:)

Sharif Dez said...

No 146 lapor diri. Promosi sampai ke malam. Letihnya...

Datang Nak Promosi Blog.

genkconer said...

Walaupun dah lewat genk ttp
Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

YAYA AZURA said...

maaf ..lambat balas kunjungan ...

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/senarai-link-aku-promosi-kau-promosi.html

cik Ida said...

hey, saya datang jenguk blog kamu. feel free to hit me back yeah :).meet new friends :)"

Idafirdausi punya belog

MissNadh said...

singgahan balas dan follow^^

Dayana AZ said...

http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Golden Rose said...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

2leep.com