Instagram

Tuesday, June 21, 2011

senangnya manusia berkata-kata...

berada di rumah akhirnya setelah berpeluh-peluh jawab soalan final FAR 450 tadi...huhuhu...soalan yang agak mencabar fizikal dan mental aku...huhuhu... moga-moga resultnya cukup untuk tidak menghampakan aku... dengan keadaan yang aku tak berapa nak study semalam...huhuhu...

kenapa manusia sangat senang nak berkata-kata... kenapa ??? betul la orang kata... rambut sama hitam...tapi hati... tak sape yang akan tahu... dari luaran nya...  semua nampak baik... ye... semua... tapi yang di dalamnya...  hanya Allah saje yang tahu...

orang boleh menuduh apa saje... sebab orang lain tak tahu apa yang berlaku sebenarnya... orang yang menimbulkan cerita boleh buat cerita lain... dan bagitahu pada yang menyokong dia... dan yang tu pulak akan percaya 100%... sebab mereka tak tahu cerita yang sebenar...

orang yang terkena tu je yang tahu apa cerita sebenarnya... cukup lah... tolong lah....


maaf...aku terpaksa lakukan ini... aku ingin tahu cerita sebenarnya....:(

p/s : Alhmdulillah...result sem lepas dah selamat aku dapat hari Jumaat ari tu... dan syukur ku ke hadratMu Ya Allah...dalam keadaan aku yang stress masa final ari tu... Kau masih lagi bersama aku... Amin...




❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

Nur latif Bin Md esa said...

x per abaikan je la.. bukan kita yang nak jadi macam tu.. tapi dia yg nak.. kita dah buat aper yg termampu so tawakal je and doa kan kebahgian dia..

sila lah melawat blog http://langgartepi.blogspot.com/

-✿Ayu✿- said...

@Nur latif Bin Md esa
huhuhu...tq syg! hehehe...dh byk kali lawat blog nih...

2leep.com