Instagram

Sunday, June 19, 2011

dah dapat DODOL tu!!!! ehh...Doodle la!!!!


hai...saya Ayu

jom berkenalan ngan Ayu nih... hehehe... akhirnya dapat jugak doodle dari cik CEMPAKA BIRU... kesian dia pengsan 5,6 kali nak siapkan dodol-dodol ni sume...hehehe... tu la...sape suh wat percuma... mesti sume orang nak...hahahaha...
anyway...thanks a lot buat CC sebabkan sudi watkan dodol ni untuk ayu... huhuhu...
comel sangat-sangat... ayu suka!!!!
nanti boleh ayu mintak percuma lagi eh...
nak buat yang nama Latif pulak...
hahaha....
LARIKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

CikHaniBhulat said...

comel nye doodle...kalo hani lukis jadik noodle kot...tu pon noodle basi...rosak!!hehe.pasni try la buat sdiri, ley hani dpt doodle free kat cni =]

-✿Ayu✿- said...

@CikHaniBhulat
hahaha...erk... tgn ayu tak cukup lembut la nk lukis doodle tu... hahaha... ni pn naseb free je...hehehe

Nur latif Bin Md esa said...

oooo........ aper lagie bt la sendiri

-✿Ayu✿- said...

@Nur latif Bin Md esa
hahaha...boleh...nt x jd doodle dh...jd dodol lak...hehehe

2leep.com